帰省で神戸にしばらく行き、帰ったら涼しい関東は何処へ~。
とにかく日差しが強いので、布団を干したり、大物を洗濯したり、暑いとばかり言わずにいろいろ活用しなくては~と、
あじのひらきも作ってみました。
現在、日向ぼっこ中。
あじをひらいて、漬け汁(わたしは白だし2と酒1の割合)に、表裏30分くらいずつつけて、あとは、干す。
干し具合は、その日の日差しとお好みで。
わたしは、表裏一時間ずつ以上はするかな?
このあじ、昨日50円でゲット。
ここらへんは、いい魚が安く買えます。かますなんかもおいしい。
It's hot.
The regulations went to Kobe for a while, I get back is cool - Where Kanto.
Anyway strong sunlight, or dry the futon, wash a big ,
I also made the Hiraki of aji
Currently, in the sun.
Open aji pickle (a rate of one and shirodashi and Japanese sake), with sides about 30 minutes each, then the dry.
Dry condition, the choice of the day with sunshine.
I have an hour or more sides so that either one?
This aji , get $ 0.50 in yesterday.
Around here are cheap buy a good fish. something delicious kamasu.
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