塩麹をつけて、12日が経過しました。水がだいぶ出てきているのがわかるでしょうか。
少し食べてみたら、塩味はするけれど甘みもあって麹づけとかのような香りがして・・・・
これってできあがりでないでしょうか!!
ここからもじわじわ熟成していくようなので、味もどんどん変化していくようです。
とっても楽しみ。
とりあえず、これで何をつくろうかな~。
最近は塩麹レシピの本なんかもたくさん出てるのでいろいろ試してみようと思います。
Salt with yeast, have passed 12 days. Do you see that water coming out.
Eating a little salty and sweet. The yeast-like smell
What would not I finished it! !
As we gradually mature so well here, it seems the taste will change rapidly.
Very fun.
For now, - and what I make now.
Recently, I would try out a lot so many recipe books yeast and salt.
少し食べてみたら、塩味はするけれど甘みもあって麹づけとかのような香りがして・・・・
これってできあがりでないでしょうか!!
ここからもじわじわ熟成していくようなので、味もどんどん変化していくようです。
とっても楽しみ。
とりあえず、これで何をつくろうかな~。
最近は塩麹レシピの本なんかもたくさん出てるのでいろいろ試してみようと思います。
Salt with yeast, have passed 12 days. Do you see that water coming out.
Eating a little salty and sweet. The yeast-like smell
What would not I finished it! !
As we gradually mature so well here, it seems the taste will change rapidly.
Very fun.
For now, - and what I make now.
Recently, I would try out a lot so many recipe books yeast and salt.
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