先日、いとこの家で自家製プラムと梅の酵母ジュースをいただきました。ほんのり赤紫の炭酸で割ったジュースはなんとも言えずおいしかったです。
そんな触発を受け、洋ナシの酵母ジュース作成中。
途中経過も随時のせようかな。
失敗したら失敗した様子も??
何せ初めて作っているので、どうなることやら。
実家で巨大な洋ナシ(しかもかたくてあんまりおいしくないらしい)をもらったのでとりあえずむいて、大きめにカット。
1.1倍の砂糖を混ぜて、煮沸した瓶に入れる。
と初日はそこまでです。
うまくできるといいんだけど。
その後は、なんと素手で毎日まぜていくらしい。
それを一週間続けて、あとはこして、冷蔵庫で保存。
Recently, I received a homemade plum and plum juice in yeast. It is divided by the carbonated juice is a delicious slightly purple.
Received such inspiration, while creating pear juice, yeast.
Progress is going to be placed at any time.
Also fails, the failed state? ?
The first time since making, We'll see.First, peel the pears, cut into large.
1.1 times the sugar mix and place in boiling bottle.
It is up to the first day.
I wish I can work with.
Then, mix by hand every day!
It followed a week, then strain is, stored in a refrigerator.
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