こども服、布小物のショップ&手作りな日々

2011年9月24日土曜日

洋ナシの酵母ジュースの作り方 How to make pear juice, yeast

先日、いとこの家で自家製プラムと梅の酵母ジュースをいただきました。ほんのり赤紫の炭酸で割ったジュースはなんとも言えずおいしかったです。

そんな触発を受け、洋ナシの酵母ジュース作成中。
途中経過も随時のせようかな。
失敗したら失敗した様子も??
何せ初めて作っているので、どうなることやら。

実家で巨大な洋ナシ(しかもかたくてあんまりおいしくないらしい)をもらったのでとりあえずむいて、大きめにカット。
1.1倍の砂糖を混ぜて、煮沸した瓶に入れる。
と初日はそこまでです。

うまくできるといいんだけど。

その後は、なんと素手で毎日まぜていくらしい。
それを一週間続けて、あとはこして、冷蔵庫で保存。



Recently, I received a homemade plum and plum juice in yeast. It is divided by the carbonated juice is a delicious slightly purple.

Received such inspiration, while creating pear juice, yeast.

Progress is going to be placed at any time.

Also fails, the failed state? ?

The first time since making, We'll see.
First, peel the pears, cut into large.

1.1 times the sugar mix and place in boiling bottle.

It is up to the first day.

I wish I can work with.



Then, mix by hand every day!

It followed a week, then strain is, stored in a refrigerator.


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