8月に入って、だいぶ暑くなり、例年よりちょっとおそく色づきました。
これが第一陣。450グラムありました~。
いつもたくさんなってくれてありがとう~。
今晩、半量弱の砂糖をまぶして、ジュースが出てきたところで翌朝煮て、ジャムにするつもり。
味をみて、酸味がほしければレモンを足す。
というのがわたしのレシピ。
生でも食べられるんだけど、皮がプロの作ったものより、食べたときにあたるというか、ちょっと残る感じがあるので、我が家はジャムが定番です。
In August it became considerably hotter, just below the color a bit slow than usual.
This is the first batch. - 450 g there.
Thanks a lot - always have.
Tonight, nearly half sprinkled with sugar, and the next morning where the juice came out, going to jam.
Try to taste, add lemon if you want a sour taste.
I have a recipe for.
I'm also be eaten fresh, professionally produced than the skin or eating it when it hits, so I feel a little left, our house is a classic jam.
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